bxlogos2 bxlogos3 bxlogos4 bxlogos5 bxlogos6 bxlogos7

Retourneren

14 dagen retourrecht

Alle producten (m.u.v. complete bedden/matrassen, zie 90 dagen proefslapen) kunnen binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd indien deze niet zijn gebruikt. Zorg ervoor dat u de etiketten niet verwijdert en het artikel niet vies maakt. Dit bespaart u en ons, in het geval van een klacht, tijd en moeite. Het retourrecht is alleen geldig voor online gekochte producten

90 dagen proefslapen

Wij bieden u de unieke mogelijkheid uw matras(sen) binnen 90 dagen na levering om te ruilen. Hieraan zijn andere voorwaarden verbonden.

Verzendkosten retourneren

Bij een online bestelling is het retourneren van uw bestelling  natuurlijk ook geheel kosteloos!

Terugbetaling

Zodra uw retour gezonden onlinebestelling door ons is ontvangen en geëvalueerd wordt het restitutiebedrag terugbetaald. Het bedrag zal worden terugbetaald binnen enkele dagen na ontvangst van de retourzending.

Artikel ruilen

Wanneer een online gekocht artikel niet bevalt, niet de juiste maat of kleur heeft, wilt u dit artikel natuurlijk ruilen. Dit kunt u gemakkelijk doen door de te vervangen artikel(en) te retourneren en vervolgens gelijk een nieuwe bestelling te plaatsten op de website. Zo ziet u gelijk of het artikel nog beschikbaar is. Wij raden u aan uw bestelling meteen te bevestigen, zeker als de voorraad nog maar gering is.

Wanneer u een nieuwe bestelling plaatst om uw huidige artikel(en) te vervangen houdt dit wel in dat u nog een rekening zal ontvangen. Wij kunnen helaas vanwege technische redenen de bestellingen niet met elkaar verrekenen. U betaalt dus in eerste instantie twee rekeningen. Na ontvangst van uw retourzending krijgt u binnen enkele dagen het restitutiebedrag op uw rekening gestort.