bxlogos2 bxlogos3 bxlogos4 bxlogos5 bxlogos6 bxlogos7

over ons

BeddenXperts – Comfortabele Duitse Topkwaliteit

BeddenXperts is een unieke formule op het gebied van slaapcomfort. De brede, actuele collectie hoogwaardige slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel overtuigt met aantrekkelijke prijzen en alle mogelijke stijlen. Materiaalgebruik, vakmanschap, kwaliteit en service staan op een hoog niveau. BeddenXperts levert maatwerk op elk slaapgebied en vervult iedere wens.

Tevreden klanten

Bij BeddenXperts draait alles om de klant, om de tevreden klant.
Juist omdat wij u -onze klant- met een full service willen bedienen, heeft BeddenXperts de zeven zekerheden in het leven geroepen. Zeven beloften waarmee we 100% klanttevredenheid nastreven. En het werkt!

Wij weten dat geen enkele andere beddenketen kan beloven wat BeddenXperts waarmaakt. Bij BeddenXperts vindt u het breedste assortiment en de beste slaapsystemen voor de laagste prijs. Ook de service is van een ongeëvenaard niveau. Bij ons staan al uw wensen écht centraal.

Het grote aantal verkochte BeddenXperts slaapsystemen en het groeiende klantenaantal dat kiest voor een BeddenXperts Slaapsysteem, maken duidelijk dat wij op de goede weg zijn. Dat betekent niet dat we gaan stilzitten. Omdat de wensen van onze klanten veranderen, wil BeddenXperts daar snel en effectief een antwoord op bieden. Alleen zo maken we onze zeven zekerheden waar en kunnen wij ons aanbod telkens weer perfectioneren. Ons vakkundig personeel is daarbij van het allergrootste belang.

Service

BeddenXperts is er alles aan gelegen het u 100% naar de zin te maken. Vandaar dat u bij ons gegarandeerd de allerlaagste prijs betaalt voor de beste kwaliteit. De keuze is enorm en u kunt rekenen op een vriendelijke en persoonlijke service.

Wij staan onvoorwaardelijk achter ons servicepakket. Alleen maar goedkoop zijn is niet zo’n kunst. Het is juist de combinatie van de laagste prijzen, de allerhoogste kwaliteit en de hoge servicegraad die BeddenXperts zo uniek maakt.

Kwaliteit en service voor een aantrekkelijke prijs

De unieke, solide slaapmodules van BeddenXperts worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Duitsland (Bocholt). Overtuigd van de kwaliteit van onze producten, bieden wij een Xclusieve service en garantie: 90 dagen proefslapen, tot 20 jaar garantie, snelle levertijden, laagste-prijs-garantie en een 4-elementenprincipe, waardoor er altijd een individueel slaapsysteem is, dat bij u past!

Made in Germany

Duitse producten kennen een lange traditie en hebben wereldwijd naam en faam verworven. Het begrip Duitse kwaliteit staat voor materiaalgebruik van het hoogste niveau, degelijk vakmanschap en veiligheid.
Wij stellen ons ten doel de consument een eersteklas kwaliteitsproduct te bieden voor een betaalbare prijs. De kennis en ervaring die wij in de loop van de jaren hebben opgebouwd, gebruiken wij ook bij de ontwikkeling van nieuwe, moderne materialen en het uitwerken van ideeën. Wij willen dat onze slaapsystemen zo gerieflijk mogelijk zijn, een optimaal slaapcomfort bieden en gedurende vele jaren een ontspannen en gezonde nachtrust garanderen.

Omdat wij onze producten testen en inspecteren tot in het kleinste detail, bieden wij onze klanten het best denkbare product voor het hele gezin. Wij staan garant voor de herkenbare, degelijke Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid. Omdat wij de producten in onze eigen fabriek vervaardigen, brengt dat bijkomende voordelen voor u met zich mee, zoals een snelle levertijd en interessante prijsvoordelen.